Kies verf
Close

Zoek een specifieke kleur:

Hier is mogelijk de kleuren te kiezen bij de verschillende producenten. Let op! De kleuren op het beeldscherm dienen alleen als ondersteuning en kunnen afwijken van het echte product.

 

Producten zoeken

 

Welkom op de website van Sikkens Verf Winkel Online uit Norg.

Meer dan 25 jaar is schildersbedrijf Sikkens b.v. (www.schildersbedrijfsikkens.nl) actief in het onderhouden en beheren van particuliere woningen en overheidsgebouwen in Noord Nederland.

Traditioneel werd het schildersbedrijf gecombineerd met een verfwinkel. In de loop der jaren is het economisch belang van een verfwinkel in het dorp afgenomen.

Met de opkomst van het kopen via internet zijn er nieuwe mogelijkheden ontstaan voor onze verfwinkel.

Door onze goede contacten met alle grote verffabrikanten zoals Sikkens, Sigma, Wijzonol, Drost verven, Herfst en Helder etc. kunnen wij snel en vooral goedkoop leveren.

Een groot deel van de aangeboden verf en non paint artikelen hebben wij op voorraad staan in ons magazijn. Daarnaast beschikken wij over een kleurmengmachine zodat wij de verven direct in de door u gewenste kleur kunnen mengen.

Omdat wij geen aparte voorzieningen meer nodig zijn zoals een winkelpand, bediening in de winkel enz. kunnen wij u onze producten veel scherper aanbieden dan in een reguliere verfwinkel.

Behalve wij er naar streven om u onze produkten zo scherp mogelijk aan te bieden, streven wij naar een meer dan goede service.

Zo kunt u advies aan ons vragen via ons contactformulier. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om kleurmonsters te vragen. Dit is mogelijk voor alle kleuren uit de 4041 waaier van Sikkens. Deze kleurmonsters op A5 formaat worden u per post toegezonden. Wij vragen hiervoor een kleine vergoeding van € 3,50 inclusief Btw.

Verf online bij Sikkens Verf weergeven op een grotere kaart