Kies verf
Close

Zoek een specifieke kleur:

Hier is mogelijk de kleuren te kiezen bij de verschillende producenten. Let op! De kleuren op het beeldscherm dienen alleen als ondersteuning en kunnen afwijken van het echte product.

 

Producten zoeken

 

 
 

Privacy beleid

Uw privégegevens.

Om uw bestelling te kunnen verwerken en af te ronden in het noodzakelijk dat u ons een aantal privégegevens verstrekt. De gegevens worden door ons met de grootste zorg behandeld. SikkensVerfwinkel.nl doet er alles aan om de betrouwbaarheid, de veiligheid en de integriteit van de door ons verzamelde gegevens te waarborgen. Uw gegevens worden op de volgende manier beschermt:

Er wordt geen persoonlijke informatie verkocht of doorgegeven aan derden

  • Alle in ons bezit zijnde gegevens worden opgeslagen in een beveiligde database
  • Transactiegegevens worden versleuteld over het internet verstuurd

Voor het uitvoeren van uw bestelling zijn wij de volgende gegevens nodig:

  • Uw naam, afleveradres, factuuradres en telefoonnummer
  • Uw emailadres om u op de hoogte te kunnen houden van de status van uw bestelling

De gegevens worden versleuteld verstuurd en niet opgeslagen. Om uw winkelmandje op te kunnen slaan, maken wij gebruik van een zogenaamd cookie. Deze wordt blijft voor uw gemak opgeslagen ook als u de sessie afsluit.

Op die manier kunt u een dag later verder gaan waar u gebleven was. Echter de cookies worden versleuteld opgeslagen waardoor ze alleen door de betreffende website te lezen zijn. Net als alle webshops houden we bovendien bij welke pagina's worden bezocht en hoe intensief onderdelen van verfwinkelonline.nl worden gebruikt. Dit gebeurt d.m.v. een statistieken pakket en is dus anoniem.

Zo kunnen we onze site nog beter aanpassen aan uw wensen. Wij gebruiken deze gegevens nadrukkelijk niet om een profiel van onze bezoekers samen te stellen. Verfwinkelonline.nl zal u verder via email op de hoogte houden van ontwikkelingen van onze website en aanbiedingen van verf en daaraan gerelateerde artikelen. Indien u hier geen prijs opstelt kunt u ons op ieder moment verzoeken uw emailadres van onze mailinglist te halen. Wij zullen hier ten alle tijden gehoor aan geven.